Hudpleie

Om hudpleie

I perioder av livet har vi alle behov for å pleie huden. Mange opplever forskjellige hudproblemer som kan være plagsomme, men som ikke alltid trenger legebehandling, for eksempel pigmentflekker, tørrhet og keratosis pilaris. Flere av disse problemene kan lindres med behandlinger på en hudpleiesalong og bruk av effektive hudpleieprodukter hjemme. En del hudproblemer som behandles medisinsk, for eksempel akne og rosacea, kan kombineres med profesjonell hudpleie for et optimalt resultat.

www.exuviance.no

Hvorfor hudpleie?

Huden deles ofte inn i ulike hudtyper. Vanlige begreper er normal, tørr, moden, sensitiv, fet og blandet hud. Hva slags hudtype du har, avhenger blant annet av arv, alder og miljøfaktorer. Hudtypen kan også variere avhengig av årstid. En hudterapeut kan utføre en profesjonell hudanalyse og hjelpe deg med å fastsette din hudtype. Dette har mye å si når det kommer til å velge riktige produkter og rutiner til din hud.

www.exuviance.no

Vår hudpleier

Oda Dyrnes Schei

 

For å bestille en hudpleietime ta kontakt på tlf 95119 521 eller på facebook; https://www.facebook.com/dinhud/

Great skin doesn't happen by chance, it happens by appointment !

Exuviance

Exuviance tilbyr et komplett system av vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer kombinert med det siste innen teknologi og innovasjon. Exuviances hudpleiesystem er utviklet for å tilgodese behovene til deg som ikke har så alvorlige problemer at du trenger behandling hos hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem.

Beautiful skin requires commitment, not a miracle