Massasje

Om massasje

Alle trenger massasje en gang i blant.          I dagens samfunn kan det være vanskelig å sette av tid til dette, men det mange ikke tenker over er at massasje kan være med på å gjøre hverdagen lettere, da det reduserer stress og anspenthet. Massasje forebygger stive muskler og gjøre kroppen smidigere. 

Hvorfor massasje?

Smerter

Massasje lindrer og forebygger smerter og andre plager som stammer fra anspent / forkortet muskulatur, herunder myoser og triggerpunkter. Muskelrelaterte smerter kan kureres med massasje. Andre smertetilstander som hodepine og lignende kan lindres eller forebygges med massasje.

Betennelsestilstander

En del betennelsestilstander i senefester kan være forårsaket av . muskelspenninger eller aktive triggerpunkt med utstrålende smerte til andre områder av muskulaturen. Massasje skal ikke benyttes direkte på et område med aktiv betennelse, men muskelspenninger og triggerpunkt i andre deler av muskelen kan behandles. Ofte er betennelsen i senen sekundær til muskelspenningen eller triggerpunktet, og man kan derfor i mange tilfeller fjerne årsaken til betennelsen på denne måten

Økt sirkulasjon

Har du ofte kalde hender og  føtter kan massasje bidra til forbedring av dette, da massasje øker blodsirkulasjonen. Massasje har også veldig god effekt på ødem.

Søvnproblemer

Det generelle nivået av avspenning økes ofte i stor grad etter massasje. Hvis årsaken til søvnproblemene er fysiske eller psykiske spenninger, vil man ofte oppleve forbedret søvnkvalitet ved regelmessig massasje.

Behov for restitusjon

Massasje øker restitusjonen i muskulatur etter trening raskere enn ved hvile.

Selvfølelse, velvære og sinnsro

På grunn av den positive effekten på nervesystemet, nevrotransmittere og fysiske og psykiske spenninger kan man ved regelmessig massasje oppleve å føle seg lettet, mer fokusert, og mer avslappet. Massasje kan også gi mer energi og økt motivasjon..

Vår massør

Nina Ryan

 tlf: 91389904    mail: post@atleta.no 

Priser

30 min klassisk massasje: 500,-

1 t klassisk massasje: 1000,-

 30 min dypvevsmassasje: 600,-

1 t dypvevsmassasje: 1200,-

Før og etter timen..

Drikk vann og særlig etter behandlingen så en er med og hjelper kroppen med å bli kvitt avfallsstoffer. 

Unngå tung fysisk aktivitet etter behandling. Dette kan være med å forverre skaden/plagen du har fått behandling for.

Lytt til kroppen din! Får du energi til å gå deg en tur i skogen; gjør det. Føler du for å sitte i ro og lese en god bok; gjør det. 

Guilt and stress do more damage to your body than chocolate cake ever will.

Jessica Silsby