Naprapat

Om naprapati

Naprapati er en manuell behandlingsform som gjennom helhetstenkning og behandling av muskler og ledd forsøker å finne årsaker til smerter. Naprapati kommer fra det tjekkiske ordet napravit (korrigere) og det greske ordet pathos (lidelse) og betyr “å korrigere årsak til lidelse”. Behandlingsformen ble utviklet av Oakley Smith, som var forsker og lærer ved Palmer-instituttet i USA. 

www.nhi.no

Hvorfor naprapati?

Naprapati tar sikte på å normalisere problemer i bevegelsesapparatet, og naprapater behandler spesielt lidelser i rygg og nakke, sener og muskler. Hovedelementene i behandlingen er: Manipulasjon – spesielle grep som utføres med høy hastighet og så liten kraft som mulig. Hensikten er å oppnå normal funksjon i leddet. Mobilisering – spesielle grep som blir utført med liten kraft og langsomme bevegelser. Hensikten er å oppnå normal funksjon i leddet. Triggerpunktsbehandling – benyttes for å redusere muskelspenning og smerteutstråling. Ofte blir behandlingen utført som press på triggerpunktene. MuskeltøyningMassasjeArtikulering – leddbevegelse. Disse elementene blir brukt i kombinasjon, og det blir i tillegg gitt råd om hjemmeøvelser og treningsprogram.

www.nhi.no

Vår naprapat

Michael Dahlgren

 

 

Priser

30 minutter behandling: 680,-

Velkomsttilbud! 

Alle nye medlemmer i Atleta (fra 1. januar-1. juli) får 50% rabatt på sin første behandlingstime. Du vil motta en SMS fra oss som du må vise til behandleren for å få rabatt. Har du ikke motatt SMS? Send oss en mail til post@atleta.no og vi sender deg info.

Book time her

tlf 91756023, send mail til Mdn1@gmail.com eller gå inn på nett:  

https://napdahlgren.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx 

Før timen

Du skal ikke gå til behandling om du er syk

Drikk godt med vann etter behandling

 

“We cannot become what we want by remaining what we are.”

Max Depree