Svartvassvegen 2, 6650 Surnadal post@atleta.no 93067072

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Våre medlemskap

Med våre nye abonnement har vi et tilbud for alle. Om du student, ung eller litt eldre skal du finne et treningsløp som passer for deg hos Atleta. Du velger selv om du vil ha bindingstid eller ikke, og alle som trener betaler med avtalegiro en gang i måneden. Husk at vi har klippekort for deg som trener mer sporadisk eller drop-in om du bare er på gjennomreise!

God trening!

 

Atleta Basic

420,- pr mnd 12 mnd bindingstid/ 490,- uten bindingstid

1 mnd oppsigelsestid

Full tilgang til vår overetasje. Her inngår alle gruppetimer, spinning, bruk av styrke- og kondisjonssal, massasjestoler, gratis frukt og kaffe.

 

Atleta Go

360,- pr mnd 12 mnd bindingstid/ 420,- uten bindingstid

1 mnd oppsigelsestid

Full tilgang til vår nye avdeling i underetasjen. Dette er medlemskapet for deg som vil trene «on-the-go», kjapt og enkelt, med egen inngang betjent med kortleser.

 

Atleta Pluss

490,- pr mnd uten bindingstid

1 mnd oppsigelsestid

Full tilgang til hele treningssenteret og alle fasilitetene. Medlemskapet kan fryses. Dette må gjøres innen 1. i den måneden det gjelder. Frys av kontraktsperiode gjelder minimum 1 måned og maksimum 5 måneder.

 

Atleta Mini (fra 2 år)

50,- drop-in pr gang

Atleta Mini er for de minste. Vi tilbyr barnedans, barneyoga, barneklatring, hinderløyper og lek med mestring. Dette er en fin mulighet til å være i bevegelse, møte andre barn og lære. Alle barn må være i følge med en voksen. Alle Mini-abonnementer får halvårsplan med oppsatte aktiviteter og info. 

*Atleta Mini abonnementet er gratis hvis foresatte allerede har tegnet et abonnement på senteret.

 

Atleta Ung (13-15 år)

280,- pr mnd ingen bindingstid

1 mnd oppsigelsestid

Gir tilgang til vår overetasje og er for våre ungdommer. Unge som trener blir ikke bare sterkere og sunnere, de kan også forebygge skader og gjøre det bedre i andre idretter. Sikkerheten ved trening for barn og unge er viktig både for å oppnå god effekt av treningen og for å unngå skader. Vi i Atleta ønsker at ungdom skal få et trygt og positivt møte med trening og tilbyr derfor ungdomstrening med følge. Treningen vil foregå på oppsatt tidspunkt med en av våre instruktører eller med foreldre på andre tidspunkt. Derfor ønsker vi å tilby foreldre, uten erfaring med trening, et kurs for å kunne følge opp ungdommene sine på best mulig måte. 

Atleta Mini/Ung abonnement må tegnes av en foresatt over 18 år.

 

Atleta Student (fra 16 år)

340,- pr mnd 6 mnd bindingstid/ 410,- pr mnd uten bindingstid

1 mnd oppsigelsestid

Atleta Student er for studenter og unge over 16 år. Abonnementet gir tilgang på hele senteret.  For studenter kreves det at studentbevis fremvises, også etter 1 år. Om kunden ikke viser studentbevis, vil månedsbeløpet automatisk gå over til fullpris. 

NB! For våre unge medlemmer er det slik at det flyttes du automatisk over på et nytt abonnement det året du fyller 13/16/18 år.

 

Atleta Senior (fra 60 år)

420,- pr mnd uten bindingstid

1 mnd oppsigelsestid

Atleta Senior er et tilpasset abonnement med tett oppfølging og trygghet for våre medlemmer. Abonnementet gir tilgang på hele senteret. Inkludert i dette medlemskapet er to årlige tilpassede kurs med øvelser og tips til en bedre hverdag.

 

 Atleta Bedrift

Pris etter avtale

Bedriftstilbudene har 12 mnd bindingstid og 1 mnd oppsigelsestid

Atleta Bedrift er et unikt tilbud til deg og dine kollegaer hvor dere får et eget treningsopplegg tilpasset på arbeidsplassen eller her på senteret.

 

Klippekort

10 klipp:  1250,-.

25 klipp:  2500,-.

 

Drop-in

Voksen:   150,- pr gang

Student:  100,- pr gang

Barn:          50,- pr gang

 

Adgangskort

 100,-

Adgangskortet er personlig og medlemmer under 18 år har delt ansvar sammen med sine foresatte.

 

Atleta Power Start

+ 350,- ved førstegangsregistrering. 

Denne avgiften inkluderer medlemskort og en gratis veiledningstime med en av våre personlige trenere.

  

NB! Alle våre medlemmer med eksisterende medlemskap som ønsker å bytte abonnement må gå ut sin bindingstid før de skifter over til et nytt abonnement med nye 12 mnd binding. 

 

Den nye buldreveggen inngår ikke i abonnementene.  Se menyknappen Klatrevegg for mer info

Om det er noen spørsmål knyttet til våre medlemskap, ta kontakt på:

www.atleta.no

eller

tlf: 93067072

“Start where you are. Use what you have. Do what you can.”

Arthur Ashe

Close Menu